Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik, Kronoparken

För barn 0-12 månader. Onsdagar 11.15-11.45 Ny grupp för hösten 2022 startar 29 september. Varmt välkommen med din anmälan!

Något av det bästa barnet vet är att höra din röst och känna din närvaro. Detta kan barnet uppleva när du t.ex. sjunger och dansar med ditt barn. I babyrytmiken får ni tillfälle till att vara tillsammans i musik. Dansa, lyssna till ljud, hitta tillbaka till gamla sångskatter och lära er nya sånger och ramsor. Varje musikstund tar ca 30 min, därefter kan man äta sopplunch.

För anmälan och mer information ring/smsa:
Erika Olsson Hallberg 054-14 19 35/070-252 19 35

erika.olssonhallberg@svenskakyrkan.se

Närbild på coronavirus.

Restriktionerna borta efter 9 februari

Från och med 9 februari lyfts nästan alla restriktioner pga coronaviruset. Efter det finns inga krav på vaccinationsbevis eller tak på antal deltagare till kyrkorna. Med omtanke om varandra hjälps vi dock fortfarande åt så att gudstjänster och verksamheter är säkra platser för alla och vi stannar självklart hemma vid sjukdomssymtom.

Om Kronoparkskyrkan

Mitt på Kronoparken ligger kyrkan som sjuder av liv hela veckan. En lättillgänglig kyrka med både församlingssal och café med en mysig atmosfär.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.