Babyrytmik, Kronoparken

Den här verksamheten har tagit paus pga coronaviruset, håll utkik här på hemsidan och i andra kanaler för att hålla dig uppdaterad. Onsdagar 11.30. Vi sjunger, ramsar och dansar med barnen. För bebisar cirka 0-12 månader med förälder. Kronoparkskyrkan.

Något av det bästa barnet vet är att höra din röst och känna din närvaro. Detta kan barnet känna när du t.ex. sjunger och dansar med ditt barn. Varje musikstund tar ca 40 min, därefter kan man äta sopplunch.

För mer information ring:
Erika Olsson Hallberg 054-14 19 35, erika.hallberg@svenskakyrkan.se

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan