Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Sopplunch, Alsters församlingshem

Höstens soppluncher startar igen tisdag 10 september. Tisdagar kl. 12.00, udda veckor. Välkommen!

Trevliga människor, god mat och lite underhållning. Det är vad sopplunch i Alsters församlingshem bjuder på.

Sopplunchen serveras varannan tisdag med start 10 september 2019.

PROGRAM:

10/9 FOLK - Musik och dikt i hösttid, om folk förr och nu. Linda Ganters och Helena Stömberg, sång och piano

24/9 Tanzania med egna ögon Marie Lundström visar bilder och berättar om sin resa till Tanzania.

8/10 Olof Franke med mera! Kören Norrtoner kommer och förgyller med sina röster.

22/10 Landet och staden med status quo. Linda Ganters berättar om sin resa till Izrael-Palestina-Jerusalem.

5/11 Musikens lekande och läkande toner. Musik - och bildterapeut Ingrid Michaelsen - om musikens kraft!

19/11 Adventstiden blommar Malin från Molkoms blommor fixar till julblomman med oss!

Varmt välkomna!

Har du frågor angående sopplunchen? Kontakta Leah Fritz, tfn. 054-14 15 13.