Rytmik & musik

Något av det bästa barnet vet är att höra din röst och känna din närvaro. Ett bra tillfälle är när du till exempel sjunger och dansar med ditt barn. Alla våra rytmikgrupper är gratis men man måste anmäla sig. De brukar starta vid terminsstart ungefär.

Babyrytmik - för de mindre barnen

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Till hösten 2022 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp 20 okt- 8 dec. Vi träffas åtta torsdagar kl. 9.30 - 11.00. Vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt fikar vi och umgås.

Barnrytmik i Domkyrkans församlingshus

Torsdagar kl. 9.30 för barn 12-18 månader med vuxen Torsdagar kl.11.00 för barn 5-11 månader med vuxen

Rytmik i Barnens Katedral

Rytmikgrupp för barn mellan 0 och 10 månader. Torsdag förmiddagar. Det finns möjlighet att anmäla sitt intresse inför vårens rytmikgrupper. Start: 29/10

Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik, Kronoparken

För barn 0-12 månader. Onsdagar 11.15-11.45 Ny grupp för hösten 2022 startar 29 september. Varmt välkommen med din anmälan!

Baby-/Barnrytmik på Mariagården

Babyrytmiken är slut för terminen. Vi drar igång igen efter sommaren. Varmt välkomna till våra öppna förskolor under tiden.

Barnrytmik - när barnen blivit lite större

Barnrytmik Norrstrand

Välkommen till sång och rytmik med ditt barn torsdagar kl 11.00 i Norrstrandskyrkan.

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Barnrytmik i Vikenkyrkan

På grund av de nya restriktionerna måste vi tyvärr ställa in barnrytmiken. Håll utkik på hemsidan och Facebook framöver för aktuell information. Var rädda om varandra!

Barnrytmik i Domkyrkans församlingshus

Babyrytmik, Nyeds församlingshem

Torsdagar kl. 09.30-11.00 för barn 0-12 månader.

Musik med familjen

Det är skönt att ha en valfri aktivitet ibland. Som man inte behöver känna tvång att åka på. I dessa tre grupper är du inte anmäld utan kommer när du orkar och vill.

Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik, Kronoparken