Foto: Adobe Stock

Öppen förskola Vikenkyrkan

OBS! Inställt idag 26 september 2022. Välkommen du som har barn och som vill träffa andra vuxna och barn. För barn med vuxen. Mån 13.00-16.00 (sångstund 14.00), tors 9.00-13.00. Start 5 september.

För barn 0-6 år som vill träffa andra barn och vuxna. Kyrkan bjuder på kaffe och te. Ta gärna med det du vill äta till hemifrån. Mikrovågsugn finns.
(Sångstund i kyrksalen 14.15 på Måndagar)

Frågor? Ring: Beata Strandlund, 072-241 54 30

Om Vikenkyrkan

Alldeles i Mariebergsviken ligger Vikenkyrkan. En modern träkyrka med ett kvadratiskt hemtrevligt kyrkorum.

Karlstads domkyrkoförsamling

I domkyrkoförsamlingen finns Karlstads domkyrka och Vikenkyrkan. Varmt välkommen till gudstjänster och grupper!

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.