Foto: Ia Ojala

Öppen förskola, Alster

Måndagar kl. 13.00-15.30. Alsters församlingshem Start: 12/9

För barn 0-6 år tillsammans med vuxen.
Här har ni möjlighet att umgås, leka, skapa och rita tillsammans. Kl. 14.00 har vi sångstund och efteråt fikar vi.
Det är bara att komma och gå hem när som helst under öppettiderna.

Varmt välkomna!

Foto: Ia Ojala

För kontakt eller frågor: Inger Billinger, tfn 054-14 15 11 eller inger.billinger@svenskakyrkan.se

Om Alsters kyrka

Alsters kyrka är en av våra kyrkor som många väljer för vigslar och begravningar. Det är en röd korskyrka i trä där tornet sitter mitt på kyrkan. Den är ljus och rymlig inuti och fungerar bra för stora och små sällskap.

Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.