Alla får plats: Välkommen till kyrkan!

Välkommen till en hösttermin när vi äntligen kommer att kunna ses på ett sätt som vi saknat. Som vi har längtat! Här hittar du direktlänkar till vår verksamhet. Allt startar inte på en gång så håll utkik efter mer info.

SAKTA FÅR VI NU VÄNJA OSS vid att ses och umgås igen. Under pandemin har mycket av kyrkans verksamhet varit väldigt annorlunda eller på paus och vi ser fram emot att få samlas igen, fira gudstjänst, fika, prata, skratta, sjunga, pyssla och mycket mer!
All verksamhet kommer inte att starta på samma gång så håll utkik här på hemsidan. Här finns information om alla våra grupper och mötesplatser. Självklart följer församlingarna vad Folkhälsomyndigheten säger och anpassar verksamheten
utifrån dess riktlinjer.
Men framför allt längtar vi efter att ses – människor, unga som gamla – alla vi som är kyrkan. Välkommen, i kyrkan får alla plats!

Domprost Harald Cohén

Ungdom & konfirmand

Livet är ett äventyr! Särskilt när man lever det med härliga människor! Här finns ungdomsgrupper och information om ledarutbildningen du kan gå efter konfirmationen.

Svenska kyrkans unga

Vårt ungdomsförbund har en verksamhet som har plats för alla. Från årskurs sju är du välkommen till dagar med skoj, lek och allvar.

Fika i goda vänners sällskap.

Vuxenverksamhet

Samtal. Skratt. Omtanke. Glädje. Gemenskap har många fördelar. Leta här efter en grupp som passar dig.

Sopptallrik med änglar runt kanten.

Fika och soppa

Näring för kroppen och gemenskap för själen. Att dela en måltid är det perfekta sättet att lära känna andra människor. Att fika eller äta soppa kostar inget hos oss men du får gärna lämna en frivillig gåva.

Våra kyrkor och kapell

Här hittar du historik och bilder på kyrkorna i Karlstad. Du kan också öppna panoramabilden och se dig omkring i kyrkorummet.

Kronokören i Kronoparkskyrkan sjunger och övar.

Körer och musik

I Karlstad finns ett stort antal körer för alla åldrar och olika musiksmaker. Ta kontakt med församlingen där kören håller hus ifall du vill ha mer information.