Vuxenverksamhet i Kronoparkskyrkan

Nedan hittar du lite mer information och kontaktuppgifter gällande de olika aktiviteterna.

Grov frukostmacka.

Frukost med mässa, Kronoparkskyrkan

Tisdagar kl 9.00. Först firar vi mässa i kyrkan och sedan dukar församlingsvärd Laila upp frukost. Sista tillfället innan sommaruppehållet är 4/6. Varmt välkommen in!

Våffelcafé, Kronoparkskyrkan

Välkommen till Kronoparkskyrkans våffelcafé! Goda våfflor och trevliga samtal. Fredagar 10.30-12.30. Avslutning 31/5 Varmt välkommen.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Morgonmässa, Kronoparkskyrkan

Tisdagar 9.00 Kronoparkskyrkan. Vi börjar dagen med goda ord, bön och genom att fira nattvard tillsammans. Sista morgonmässan innan sommaruppehållet är 4/6. Varmt välkommen.

Taizemässor, Kronoparkskyrkan

Enkel gudstjänst med böner, bibelord och sånger som sjungs gång på gång i enkla stämmor. Inspirerad av andaktslivet vid klostret i Taizé i Frankrike.

Klara sol, Kronoparkskyrkan

Ingen verksamhet vecka 9. Onsdagar kl. 17.30- ca 20.00 Start för vårterminen 17 januari. Grupp för kvinnor med olika kulturell bakgrund. Vi fikar, åker på utflykt och lyssnar på föreläsningar tillsammans. Välkommen.

Andrum - stilla stund

Onsdagar kl 11.50-12.00. Kom och sitt ner en stund i kyrkan innan lunchen. Vi samlas och bara får vara en stund under stilla musik. Efteråt äter vi soppa tillsammans. Sista gången för terminen är 29/5. Välkommen!

Enkel lunch i Kronoparkskyrkan

Kom och ät vår församlingsvärds goda lunch! Onsdagar kl. 12.00. Sista tillfället för vårterminen är 29 maj. Innan lunch finns också möjlighet till stilla andakt i kyrksalen. Start kl. 11.50. Välkommen!

AGABI Mångkulturell mötesplats

Tisdagar och torsdagar kl 10.00-12.15. Gemenskap för kvinnor och män, med svenskträning och olika teman vissa torsdagar. Kronoparkskyrkan. Välkommen. Avslutning 4/6

Musikgrupp för unga vuxna

För dej som vill sjunga eller spela ett instrument med andra. Vi träffas, sjunger och skapar musik! Torsdagar 17.00-18.00 i Kronoparkskyrkan.

Kronokören, Kronoparkskyrkan

Gillar du att sjunga? Kom med i Kronokören! Torsdagar 18.30-20.00 i Kronoparkskyrkan. Välkommen!

Om Kronoparkskyrkan

Mitt på Kronoparken ligger kyrkan som sjuder av liv hela veckan. En lättillgänglig kyrka med både församlingssal och café med en mysig atmosfär.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.