Foto: Hanna Hummelbo /Ikon

Målarresan, Vikenkyrkan

Välkomna till Målarresan för barn 2-5 år med vuxen, småsyskon är också välkomna Bibelberättelser, fika, musik. Måndagar 10.00-12.00. Anmälan. Start 21/2 2022.

Barn 2-5 år med vuxen.

Vi reser i fantasin och provar olika material, färger och former. Inspiration hämtar vi även från olika Bibelberättelser där vi tränar empati, fantasi och tacksamhet. Fika och musikstund på slutet.

Ledare är Anna Westin

ANMÄLAN & FRÅGOR:
Till e-post: anna.westin@svenskakyrkan.se , 054-141496

Var beredd på förändringar

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Coronaviruset och Svenska kyrkan

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Om Vikenkyrkan

Alldeles i Mariebergsviken ligger Vikenkyrkan. En modern träkyrka med ett kvadratiskt hemtrevligt kyrkorum.

Karlstads domkyrkoförsamling

I domkyrkoförsamlingen finns Karlstads domkyrka och Vikenkyrkan. Varmt välkommen till gudstjänster och grupper!

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.