Körer i Väse-Fågelviks församling

Kontakta repektive körledare för information och förändringar i verksamheten i och med Coronavirus-tider! I kyrkorna finns många olika körer för både barn ungdomar och vuxna. Kika här i listan och kom gärna och prova på. Sångglädje är livsglädje!

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. På församlingens förstasida, i kalendariet och våra sociala medier uppdaterar vi reglelbundet med information om verksamheten.

Läs mer här: Aktuell information

Vår verksamhet startar oftast i september och avslutas i maj månad. Ring respektive kontaktperson för att få mer exakt datum. Ni kan även ringa till Pastoratsexpeditionen, tfn. 054-14 14 00.