Östra Fågelviks kyrkogård
Foto: Anna Lindberg

Gudstjänster i Väse-Fågelviks församling

Varje söndag firar vi gudstjänst i någon av våra kyrkor eller på annan plats i församlingen. Vi alternerar mellan Väse kyrka, Östra Fågelviks kyrka, Mariagården i Skattkärr och Granberga vårdboende i Väse samhälle.

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. På församlingens förstasida, i kalendariet och våra sociala medier uppdaterar vi reglelbundet med information om verksamheten.

Läs mer här: Aktuell information

söndag 4 oktober. Helige Mikaels dag

11.00. Gudstjänst, Östra Fågelviks kyrka. Lars Olsson

söndag 11 oktober, Tacksägelsedagen

11.00 Gudstjänst, Väse Kyrka. Susanne Skogstam. VÄSingErs medverkar

Höstinspirerat kyrkkaffe serveras efter gudstjänsten. Efter kaffet hålls skördeauktion inne i kyrkan.

söndag 18 oktober

11.00 Högmässa, Östra Fågelviks kyrka. Lars Olsson

Söndag 25 oktober

11.00 Högmässa, Väse kyrka. Susanne Skogstam