Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Gudstjänster i Väse-Fågelviks församling

Varje söndag firar vi gudstjänst i någon av våra kyrkor eller på annan plats i församlingen. Vi alternerar mellan Väse kyrka, Östra Fågelviks kyrka, Mariagården i Skattkärr och Granberga vårdboende i Väse samhälle.

söndag 8 april, 2 i påsktiden

11.00 Högmässa, Östra Fågelviks kyrka, Tina Elkeus

Onsdag 11 april

9.00 Tilsammansbön, Equmeniakyrkan i Skattkärr

Söndag 15 april, 3 i påsktiden

11.00 Dopängelgudstjänst, Väse kyrka. Karin Skott. Barnkörerna i Väse medverkar under ledning av Stina Wennberg, efteråt bjuds det på kyrkkaffe

söndag 22 april, 4 i påsktiden

11.00 Dopängelgundstjänst Östra Fågelviks kyrka. Tina Elkeus. Birdsingers medverkar under ledning av Björn Fredriksson. Kyrkkaffe i församlingshemmet.

onsdag 25 april

Tillsammansbön, Equmeniakyrkan i Skattkärr

söndag 29 april, 5 i påsktiden

11.00 Högmässa, Väse kyrka. Karin Skott. VÄSingErs medverkar under ledning av Tomas Bergström

måndag 30 april

19:30 Valborgskonsert, ÖStra Fågelviks kyrka. KALAZTAJM. Birdsingers, Birdbay choir och Electric Bird Bay Band spelar och sjunger sånger av Electric Banana Band.

21.00 Valborgsfirande med brasa, vårsånger och vårtal av Lena Fries