Änglar
Foto: Ulrika Rhoden

Gudstjänst med Små och Stora i Barnens katedral

Välkommen till gudstjänst med vuxna och barn tillsammans. Det brukar vara mycket sång och musik, ibland drama eller besök. Gudstjänsten är lite kortare än vanligt men dubbelt så innehållsrik. Håll utkik på hemsidan för aktuell information.

Hösten 2022

18/9 Gudstjänst med Små & Stora
Utdelning av Barnens bästa bibel till 5-åringar i Norrstrands församling. Hör berättelsen om Noa och alla djuren på båten. Glass och roliga aktiviteter efteråt.

2/10 Gudstjänst med Små & Stora

30/10 Gudstjänst med Små & Stora
Riddardubbning

13/11 Gudstjänst med Små & Stora

27/11 Gudstjänst med Små & Stora

11/12 Gudstjänst med Små & Stora

24/12 Gudstjänst med Små & Stora

Om Barnens Katedral

eller Kroppkärrskyrkan ligger på Norra Kroppkärr. Den nyligen tillbyggda kyrkan är ljus och mysig. Här sker många dop.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.