Karlstads pastorat

Prata med oss

Kontakt

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn och ungdom Väse-Fågelvik

I våra grupper får barnen möjlighet att vara tillsammans med andra jämnåriga barn. Vi leker, sjunger, spelar spel och har skapande aktiviteter av olika slag.


Barnkörer

Våra barnkörer samarbetar med skolorna så barnen kan gå säkert efter skoldagen eller under skoltid som en del av undervisningen.

Vi tycker det är viktigt att barnen lär känna Gud och kyrkan och det kan vi uppnå genom att berätta ur Bibeln, främst och Jesus, men också om Skapelsen och naturen. En del av barn- och ungdomsarbetet är också i familjegudstjänsten, som vi bjuder in till några gånger om året. Hela familjen är då välkommen att samlas i kyrkan och dela gudstjänstgemenskapen med andra, små och stora, unga och gamla.

Konfirmation                                                               

Gruppen träffas onsdagar med start den 17/9 kl. 15.45-18.00 i Mariagården, Skattkärr. Mer info Tina Elkeus Christina Elkeus telefon 054-14 19 71. Läs mer om stadens andra konfirmationsgrupper här.

Unga konfirmandledare

Träffas på olika tider och åker på utbildningar, för mer info: Kontakta församlingens samordnare Anneli Magnusson Anneli Magnusson telefon 254-17 29 96. Läs mer om kurserna för unga ledare här.