Barn och ungdom Väse-Fågelvik

Välkommen till våra körer, barngrupper, rytmik, öppen förskola med mera! Vi drar igång terminen i vecka 4. Sedan har våra körer, babyrytmik och öppna förskola har sportlov v 9,

En hög med små färgglada påskägg.

Öppen förskola, Skattkärr

Sångstund, fika och lek i vår fina lekhall. Onsdagen den 27 mars har vi påsktema med pyssel för den som vill. Lekhallen öppen som vanligt Onsdagar 10.00-13.00 med sångstund ca 11:30 Varmt välkomna!

Babyrytmikgrupp i Väse Sockenstuga

Välkommen till Väse sockenstuga där vi fikar, pratar och har ett babyrytmikpass för bebisar.

Barnkör på fritidstid, Väse barnkör

Lågstadiekör på Väse skola. Torsdagar 13:15-13.55 för barn på lågstadiet. Terminsstart 23/1

Sång & skoj

Torsdagar 15.00-16.00 Det är en grupp för åk 1-3 på Mariagården med sång, rytmik, rörelse och massa skoj. Start 25/1.

11. Veckokonfa: Väse/Skattkärr

Magen och kinderna värker fortfarande lite efter allt skratt när ni går in till fikat efter ett galet lekpass. Mumsande på hembakta bullar har ni pratat om riktigt djupa frågor - frågor du nästan aldrig pratat med någon om förut. Vissa av de härliga människorna du har omkring dig har du känt länge. Andra har du just lärt känna men det känns som ni känt varandra hela livet.

Vi tycker det är viktigt att barnen lär känna Gud och kyrkan och det kan vi uppnå genom att berätta ur Bibeln, främst om Jesus, men också om Skapelsen och naturen. En del av barn- och ungdomsarbetet är också i familjegudstjänsten, som vi bjuder in till några gånger om året. Hela familjen är då välkommen att samlas i kyrkan och dela gudstjänstgemenskapen med andra, små och stora, unga och gamla.

Konfirmation

Pastoratet håller gemensam konfa under rubriken "mersmak" Läs mer om stadens andra konfirmationsgrupper här.

Unga konfirmandledare

Träffas på olika tider och åker på utbildningar. Läs mer om kurserna för unga ledare här.