Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn och ungdom Väse-Fågelvik

Nu är vi igång och planerar roliga aktiviteter för barn och ungdomar! Kolla in på någon av grupperna och se vad som är på gång!

 

I våra grupper får barnen möjlighet att vara tillsammans med andra jämnåriga barn. Vi leker, sjunger, spelar spel och har skapande aktiviteter av olika slag.

VÄLKOMMEN TILL OSS iNGELA JOHANSSON, VIK. FÖRSAMLINGSPEDAGOG MED INRIKTNING MUSIK !

 

Hej!! Det ska bli roligt att få träffa alla barn och föräldrar i Väse-Fågelvik!
Jag fortsätter med de grupper som Stina Wennberg har startat upp under våren och hoppas att gamla och nya föräldrar med barn bokar in Mariagården och Väse sockenstuga i sina kalendrar! Roligt om vi blir ett gäng! På skolan i Väse startar snart körerna igen och det ska bli roligt att få jobba med barnkör igen!
Jag jobbade i musikklasserna på Norrstrandsskolan i många år och sång och körsång ligger mig varmt om hjärtat.
Just nu är jag tjänstledig från min tjänst på Geijerskolan i Ransäter där jag jobbat sedan 2012. Jag bor i Karlstad med min familj och jobbar även på univeritetet som körledare för studentkörerna.
När mina tre barn var små åkte jag runt på alla Öppna Förskolor som fanns i Karlstad. Vi var ett gäng mammor som verkligen uppskattade sångstunderna och gemenskapen och flera av oss har blivit vänner för livet.  
Hoppas vi ses i höst!

Vi tycker det är viktigt att barnen lär känna Gud och kyrkan och det kan vi uppnå genom att berätta ur Bibeln, främst om Jesus, men också om Skapelsen och naturen. En del av barn- och ungdomsarbetet är också i familjegudstjänsten, som vi bjuder in till några gånger om året. Hela familjen är då välkommen att samlas i kyrkan och dela gudstjänstgemenskapen med andra, små och stora, unga och gamla.

Konfirmation

Pastoratet håller gemensam konfa under rubriken "mersmak" Läs mer om stadens andra konfirmationsgrupper här.

Unga konfirmandledare

Träffas på olika tider och åker på utbildningar. Läs mer om kurserna för unga ledare här.

Ingela Johansson

Karlstads pastorat

Församlingspedagog, Väse-Fågelviks församling

Direkt: 054- 14 19 74

SMS: 070 644 40 57

Mer om Ingela Johansson

Vik församlingspedagog