Barn och ungdom Väse-Fågelvik

Välkommen till våra körer, barngrupper, rytmik, öppen förskola med mera!

Öppen förskola, Skattkärr

Sångstund, lek och fika inomhus i vår fina lekhall. Varmt välkomna! Onsdagar 10.00-12.00 med sångstund ca 11:30 Terminsstart 27/4.

Babyrytmikgrupp i Väse Sockenstuga

Är du sugen på att sjunga tillsammans med ditt lilla barn? Välkommen till Väse sockenstuga på tisdagar 10.30-12.00. Vi fikar, pratar och har ett babyrytmikpass för bebisar ca 0-10 månader

Diskantkör i Väse-Fågelvik

Nu startar vi en ny kör alla sångsugna barn på mellanstadiet

Barnkör på fritidstid

Lågstadiekör på Väse skola. Onsdagar 13:10-13.50 Välkomna!

Sång & skoj

Nu startar Sång & skoj igen men med ett lite nytt koncept. Det är en grupp för åk 1-3 på Mariagården med sång, rytmik, rörelse och massa skoj. Tisdagar 15.00-16:00

Väse ungdomskör

Vi vet ännu inte när vårterminen kan dra igång. Mer info kommer. Håll utkik. Kör för ungdomar från 13 år och uppåt

11. Veckokonfa: Väse/Skattkärr

Magen och kinderna värker fortfarande lite efter allt skratt när ni går in till fikat efter ett galet lekpass. Mumsande på hembakta bullar har ni pratat om riktigt djupa frågor - frågor du nästan aldrig pratat med någon om förut. Vissa av de härliga människorna du har omkring dig har du känt länge. Andra har du just lärt känna men det känns som ni känt varandra hela livet.

Vi tycker det är viktigt att barnen lär känna Gud och kyrkan och det kan vi uppnå genom att berätta ur Bibeln, främst om Jesus, men också om Skapelsen och naturen. En del av barn- och ungdomsarbetet är också i familjegudstjänsten, som vi bjuder in till några gånger om året. Hela familjen är då välkommen att samlas i kyrkan och dela gudstjänstgemenskapen med andra, små och stora, unga och gamla.

Konfirmation

Pastoratet håller gemensam konfa under rubriken "mersmak" Läs mer om stadens andra konfirmationsgrupper här.

Unga konfirmandledare

Träffas på olika tider och åker på utbildningar. Läs mer om kurserna för unga ledare här.