Foto: Ia Ojala

Barn och ungdom, Alster-Nyed

Öppen förskola, spädbarnsrytmik, barnkörer och mellanstadie- och högstadiegrupp. .

Öppen förskola, Alster

Måndagar kl. 13.00-15.30. Alsters församlingshem Start: 12/9

barn

Öppen förskola, Molkom

Tisdagar kl. 13.00-16.00 och fredagar kl. 9.00-12.00 i Equmeniakyrkan, Molkom. Varmt välkomna!

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Till hösten 2022 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp 20 okt- 8 dec. Vi träffas åtta torsdagar kl. 9.30 - 11.00. Vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt fikar vi och umgås.

Babyrytmik, Nyeds församlingshem

Torsdagar kl. 09.30-11.00 för barn 0-12 månader. Startdatum meddelas senare.

The Stars, Alster

Torsdagar kl 14.30-17.00. Ålder åk 4-6. Alsters församlingshem med start torsdagen den 22 september.

HimlaSkôj, Molkom

För dig i årskurs 4-6. Församlingshemmet i Molkom, Klockarvägen 5. Gruppen startar lite senare under hösten 2022.

Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.

Miniorer/Solstrålarna, Molkom

Torsdagar 13.30-16.30, 7-9 år. Församlingshemmet i Molkom, Klockarvägen 5. Start 22/9.

Vår pedagog Ia Ojala, tfn. 054-14 15 14 har hand om spädbarnsrytmiken, barn och ungdomsgrupperna i Alsters församlingshem i Ulvsby och Solstrålarna i Molkom. Hon jobbar även med konfirmander och Unga ledare.

Eva Enders, tfn. 054- 14 15 09, vår kantor som arbetar huvudsakligen i Alsters kyrka har hand om barnkören Korallerna, Musiklek och Ungdomskören samt Alsters Kyrkokör.

Anna Rydberg, tfn 054-14 15 07, är en av våra kantorer som huvudsakligen arbetar i Nyeds kyrka och med barn och ungdomskörerna samt vuxenkörerna Solsångarna och Nyeds kyrkokör.

Välkommen!

Om Alsters kyrka

Alsters kyrka är en av våra kyrkor som många väljer för vigslar och begravningar. Det är en röd korskyrka i trä där tornet sitter mitt på kyrkan. Den är ljus och rymlig inuti och fungerar bra för stora och små sällskap.

Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.