Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Barn och ungdom, Alster-Nyed

Öppen förskola, spädbarnsrytmik och mycket annat. Terminsstart för de flesta barnverksamheter v. 4 (21-25 januari).

Vår pedagog Ia Ojala, tfn. 054-14 15 14 har hand om öppna förskolan, spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem i Ulvsby och jobbar även med konfirmander och ungdomsgrupper.

Inger Billinger, tfn. 054-14 15 11 är vår församlingspedagog i Nyeds församlingshem, Molkom. Där har hon hand om spädbarnsrytmiken, öppna förskolan och barn- och ungdomsgrupperna samt vuxenverksamhet, Sköna onsdagar och Mitt i Livet.

Välkommen hit!