Digitalt: Spädbarnsrytmik i Alster-Nyed

Nu startar en ny spädbarnsrytmikgrupp digitalt, via Zoom. Vi träffas åtta torsdagar under vårterminen då vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt har vi fikagrupper där vi diskuterar en fråga. Start: torsdag 4 mars kl. 9.15-10.45.

Efter sångstunden har vi fikagrupper där man får prata och diskutera ”veckans ämne” som handlar om föräldraskap och funderingar man har. För att de ska kännas relevant för er deltagare så vill vi gärna ha in era förslag på vilka frågor ni vill att vi ska ta upp. Maila frågor och ämnen till: ia.ojala@svenskakyrkan.se

För att kunna medverka behöver man:

- säker uppkoppling/internet

- kamera och mikrofon

Ingen avgift. Begränsat antal platser.

Anmälan: maila ditt namn, personnummer och namnet på barnet till ia.ojala@svenskakyrkan.se. Gruppen kommer att vara en studiecirkel kopplat till studieförbundet Sensus, därför behöver vi även ert personnummer.

Sista anmälningsdatum: måndag 1 mars

Hoppas vi ses!

Ia Ojala, pedagog och Eva Enders, musiker/kantor.

Man blir trött av att sjunga och dansa.