Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Till hösten 2022 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp 20 okt- 8 dec. Vi träffas åtta torsdagar kl. 9.30 - 11.00. Vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt fikar vi och umgås.

Ingen avgift. Begränsat antal platser.

Anmälan: maila ditt namn, namnet på ditt barn och eventuella matallergier (så jag kan köpa fika till alla) till maria.ojala2@svenskakyrkan.se

Hoppas vi ses!

Ia Ojala

Pedagog i församlingsarbetet

Man blir trött av att sjunga och dansa.

Om Alsters kyrka

Alsters kyrka är en av våra kyrkor som många väljer för vigslar och begravningar. Det är en röd korskyrka i trä där tornet sitter mitt på kyrkan. Den är ljus och rymlig inuti och fungerar bra för stora och små sällskap.

Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.