Barnrytmik i Domkyrkan

På grund av de nya restriktionerna måste vi tyvärr ställa in Öppna förskolan under resten av året. Håll utkik på hemsidan och Facebook framöver för aktuell information. Var rädda om varandra! Välkommen med ditt lilla barn till barnrytmik i Domkyrkan. För barn 12 – 18 månader, måndag kl 10.00. För barn 6 – 12 månader, måndag kl 12.00. Start: 18 januari, 2021.

Välkommen till en stund fylld av sång, närhet, rytmik och glädje tillsammans med ditt barn. Enkelt fika efter rytmiken.

För anmälan (begränsat antal platser) och information kontakta Sandra Albertus på 054-14 19 60, 076-7661960 e-post (klicka på hennes namn).

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan