Foto: Alex & Martin IKON

Lediga jobb Karlskoga församling

Gör en intresseanmälan om du vill ingå i vårt arbetslag.

Här hittar du lediga tjänster i Karlskoga församling.
Även om det just för tillfället kanske inte finns några lediga tjänster hos oss så är du ändå alltid välkommen att göra en intresseanmälan för att ingå i vårt arbetslag i Karlskoga församling.. 

Gör en intresseanmälan här.. karlskoga.anmalan@svenskakyrkan.se

 

Personuppgiftshantering: platsansökan
För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns föra att skydda din integritet. Vi behandlar dina personuppgifter i den omfattning som krävs för att vi ska kunna hantera ärenden och avtal. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen på vår webbplats HANTERING AV PERSONUPPGIFTER Där hittar du även kontaktuppgifter till vårt dataskyddsombud.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring, Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Karlskoga församling är vi ett 80-tal anställda med en mängd olika arbetsuppgifter. Vi jobbar bland annat med administration, barn, ungdom och familj, vi har samhällsstödjande uppgifter, gudstjänster, undervisning och musik, vi arbetar med kyrkogårdar, fastigheter, teknisk service och mycket mer.
Karlskoga församling erbjuder ett generöst utbud av personalförmåner inom både friskvård, handledning, egen andlig fördjupning samt fortbildning.
Välkommen att ansöka de tjänster vi annonserar ut här och på arbetsförmedlingen.