Foto: Leif Helge

Kyrkoval 19 sept 2021

VALFÖRRÄTTARE:
En valförrättares uppdrag är att medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert. Ett krav är att man har fyllt 16 år senast på valdagen och att man undertecknar ett sekretessavtal. Det är också av största vikt att man är noggrann, hjälpsam och vänlig. Här kan du anmäla intresse för uppdraget och få mer information om vad det innebär att vara valförrättare.
I vår integritetspolicy kan du ta del av dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen.

Om du vill göra en intresseanmälan för arbetet som valförrättare i kyrkovalet 2021 i Karlskoga församling är du välkommen att fylla i formuläret nedan.

Alla som söker får ett besked.
Av erfarenhet vet vi att vi får många sökande till tjänsterna. Under perioden maj- juni kommer samtliga som gjort en intresseanmälan att meddelas om man har fått en eventuell tjänst och placering alternativt om man är placerad på reservlista eller om en tjänst inte kommer att vara aktuell.