Skogssalen

För borgerliga begravningar, för begravningsceremonier i annan samfunds ordning och för begravningsgudstjänster i Svenska kyrkans ordning.

Skogssalen
Karta klicka här. Adress: Kungsgårdsvägen 2 C, 39237 Kalmar, tel 0480-421481, Skogssalen ligger på en kulle bakom krematoriet.

Parkeringsmöjligheter finns utmed Kungsgårdsvägen och Norra vägen.

Lokalen rymmer 60 platser. Det finns ett el-piano och en digital orgel samt en cd- spelare med möjlighet att ansluta usb och mobiltelefon. Det finns en toalett i Skogssalen.

Bokning sker via Jane Börjesson, pastorsexpeditionen Kalmar 0480-421412. Telefontid må - fred 9-12, 13-15.

Kallades ursprungligen Skogskapellet och ligger i det nordvästra hörnet av Skogskyrkogården. Kapellet ritades av J. F. Olson och stod klart 1935 och renoverades 2004 då det anpassades för att användas även för icke kristna begravningar.

Tillgänglighet Skogssalen

Det finns parkering vid Kungsgårdsvägen. Det går bra att parkera utanför Skogssalen om särskilda behov finns.
Vägarna och gångarna är grusade. En ramp leder upp till Skogssalen.
Toalett finns i lokalen som öppen i samband med begravningsceremoni. Toalett är tillgänglig för rullstolsburna.

Bild: Anke Decker
Skogssalen Bild: Anke Decker
Jane  Börjesson

Jane Börjesson

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

Administrativ assistent

Mer om Jane Börjesson

Domprostgården. Pastorsexpeditionen. Information och bokning av begravning i Svenska kyrkans ordning och i annan ordning. Telefontid må-fre 9-12 och 13-15.

Natalie  Jäderlund

Natalie Jäderlund

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

Krematorieföreståndare

Mer om Natalie Jäderlund

Krematorieföreståndare. Bokning av avskedsrummet.