Kalmar domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget i Kalmar, 39232 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39232 KALMAR Telefon:+46(480)12300 E-post till Kalmar domkyrkoförsamling

Sinnesro

En annorlunda gudstjänst med s.k. ”delning”, tillfälle för ljuständning, korstecknet tecknat med helig olja på pannan, skriva förbönslappar samt personlig förbön. Sammankomsten avslutas med ”mingelfika” i kyrkan.

Sinnesrogudstjänster

Kalmar domkyrka

Vi håller gudstjänster en gång i månaden i Kalmar domkyrka som följer tolvstegsrörelsens steg. Delande av livserfarenheter och sinnesrobönen är grunden i gudstjänsten. I år har vi  olika teman hämtade ur boken ” Livsstegen—12 steg till inre hälsa”  skriven av Olle Carlsson. Vill du fördjupa dig än mer i de olika tema vi tar upp finns möjlighet att ansluta till samtalsgruppen ”Livsstegen”. För mer info: Sofia  Ekelund Fogelström, tfn 0480 421 418.

"GUD, GE MIG SINNESRO ATT ACCEPTERA DET JAG INTE KAN FÖRÄNDRA, MOD ATT FÖRÄNDRA DET JAG KAN OCH FÖRSTÅND ATT INSE SKILLNADEN"

Ingrid Svedjenäs