Other languages with Google Translate

Pastorsexpedition och kyrkogårdsförvaltning

Kyrkobokföringsfrågor, bokningar, församlingsadministration, förfrågningar rörande gravrätter m.m.

Församlingens administrativa centrum ligger i Kjula församlingshem.

Kjula församlingshem
Kyrkvägen 17
635 06 Eskilstuna.
Telefon 072-7391051
e-post: kafjardens.forsamling@svenskakyrkan.se

Expeditionen är öppen måndag - fredag kl 10.00 - 12.00 (öppettiderna kan skifta något under sommaren då bemanningen är begränsad).

Oss kan du kontakta för att få uppgifter om:

1. Gravrättsfrågor
  2. Plantering och underhåll av gravar
  3. Avgifter
  4. Bokning av församlingshem
  5. Bokning av dop, vigsel eller begravningsgudstjänst.

Övriga upplysningar:

För att kunna stå som fadder vid ett dop krävs att den blivande faddern (gudmor/gudfar) själv är döpt.

För att vigas till äktenskap i enlighet med Svenska kyrkans ordning krävs att minst en av parterna är medlem av Svenska kyrkan eller annat lutherskt samfund.

Hyra och utlåning av församlingslokaler:

För församlingsbo (=skriven i Kafjärdens församling) är utlåning av församlingslokalerna i Kjula, Jäder och Vallby, i samband med DOP eller BEGRAVNING, kostnadsfri. För den som inte är skriven i Kafjärdens församling, tar vi ut en avgift ( enligt nedan angivna taxa).

Vid övriga sammankomster tar vi ut en avgift, inkluderande kök och användning av porslin m m enligt följande taxa: Kjula 800 kronor, Jäder: 500 kronor. Vallby: 500 kronor.