Sinnesro

En stilla stund med musik, ljuständning och bön. Sinnesrogudstjänst firas i Kristine kyrka första torsdagen i månaden.

Sinnesrogudstjänsten är som namnet visar en gudstjänst som ger lugn, värme och stilhet. Den har en friare form än de mer traditionella och vikten läggs på vår bön, nattvard, ljuständning, musik och gemenskap.

Program 2018
Kristine kyrka klockan 19:00

5 juli - Malin Parsmo, sång och flöjt Andreas Allenmark, gitarr

9 augusti  - Blå Bossa (Rebecca Lidén sång, Anders Jonasson gitarr, David Carlsson kontrabas)