Vuxenkören Voices of Joy

För alla vuxna som älskar att sjunga och där glädjen står i centrum.

Det här är en kör för alla vuxna som älskar att sjunga och där glädjen står i centrum. Stående inslag är sångteknik och stämmor, men vi arbetar också med rörelse och koreografi samt en gemensam körklang.

Vi övar på dynamik och att hitta volymen i sin egen röst. Repertoaren kommer att vara bred med viss betoning på pop och gospel.

Körrepetitionerna byggs upp liknande ett träningspass, med uppvärmning av rösten, kroppen och andningen före själva repetoaren. Vi sjunger och blandar olika låtar och stilar.

detaljerna

Tid: Måndagar jämna veckor 19.00-21.00
Plats: Stefanssalen, Frejgatan 31, över gården

Sjung med oss!

Varför sjunga i kör?

Fördelen med att sjunga i kör, förutom gemenskapen, är att deltagarna inte behöver vara superduktiga med fina soloröster. Här bygger vi istället en gemensam röst, där vi tar hjälp av varandras unika toner och styrkor. I St Johannes församling satsar vi också mycket på musiken och körerna sjunger alltid med kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

Som församlingskör sjunger vi sånger som handlar om Gud och körrepetitionerna
avslutas alltid med en bön eller att vi läser välsignelsen tillsammans. En andlig gemenskap är något som nästan alltid växer fram. Det finns dock inte något krav att körmedlemmar ska ha en relation till Gud eller vara troende.
Till kören kan du komma oavsett livsåskådning.

För mer information kontakta

Martina Möllås