Mission och kommunikation

Kommunikationssamverkan Norr, KSN. För smidig och snabb hjälp med kommunikation och grafisk produktion.

Kommunikationssamverkan Norr (KSN) är en kommunikationsavdelning med målet att utveckla och effektivisera kommunikationen i församlingars verksamheter. Vi skriver, layoutar, producerar och kommunicerar både i digitala och tryckta medier. Hos oss får du hjälp med grafisk formgivning, videos, flyers, annonser, affischer, foldrar, tidningar, hemsidor, bildbearbetning och inlägg i sociala medier.

Vi erbjuder:

· Fullt kommunikationsstöd.
· Framtagande av kommunikationsprofil enligt Svenska kyrkans grafiska riktlinjer.
· Framtagande av kommunikationsstrategier.
· Produktion av material och publicering på hemsidor.
· Produktion av foldrar, församlingsblad, affischer och annonser.
· Produktion av digital annonsering inkl. film.
· Sociala media - publicering och bevakning.
· Bearbetning av media - pressreleaser m.m.
· Framtagande av profil- och kampanjmaterial.

Välj att anlita KSN för er församlings hela kommunikationsbehov eller som stöd vid toppar och sjukdom. Inga uppdrag är för små eller stora!

Jessica Mossberg

S:t Johannes församling