Johannesmässan

Vid speciella tillfällen när något utöver det vanliga inträffar firar vi Johannesmässa i vår vackra S:t Johannes kyrka. Mässan är alltid extra högtidlig och båda våra vuxenkörer medverkar.

Johannesmässa Deluxe 26 januari kl 11.00.

Den 26 januari kl 11.00 firar vi att S:t Johannes församling är en hemvändarkyrka för svenskar i utlandet och att vi aktivt från och med nu kommer erbjuda konfirmationsundervisning för svenska ungdomar i utlandet. Det blir en storslagen mässa med mycket vacker musik och sång med körmedlemmar ur Voices of Joy, Stefans­kyrkans Vokalensemble och The Master's Voice. Det bjuds även på alkoholfritt bubbel och snacks.

Alla är välkomna!

S:t Johannes kyrka ligger på Johannesgatan 21 b i Stockholm. Så här års är den ganska kall, så ta på dig varma och sköna kläder. Du får gärna behålla ytterkläderna på dig under mässan.

Medverkande: Catharina Segerbank, kyrkoherde. Annika Björnström och Magnus Hellström, präster. Arvid Elenäs, teolog. Michaela Leijonmarck Pilati, diakon. Thomas Axelsson, Socionom. Birgit Alvarsson, kyrkvärd.

Körmedlemmar ur: The Masters voice, Stefanskyrkans vokalensemble och Voices of Joy under ledning av Martina Möllås. Piano och keyboard: Manfred Hulebo, Sigvard Selinus, Jill Nordin. Orgel: Oskar Hanson. Elbas: Oskar Mattsson. Gitarr: Hasse Johnzon, Arvid Elenäs. Slagverk och flöjt: Jonas Sjöblom.