Hyra Johannessalen

Under S:t Johannes kyrka finns tre otroligt vackra samlingsrum för privatpersoner, företag och föreningar att hyra. Bjud in till bröllopsmiddag, dop- och begravningskaffe, födelsedagsfest eller konferens i en unik miljö!

Oavsett om du vill ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, fyller 50 år, ska gifta dig eller bara vill ställa till med fest – kan vi erbjuda något som passar just dig. Här finns prisvärda alternativ för både små och stora sällskap.

Det finns tre vackra och smakfullt inredda rum för möten i olika former. Samtliga med sköna, funktionella möbler och teknik för alla ändamål. Rummen är separerade och ljudskilda från varandra men kan även hänga ihop som en, för stora sällskap. Ett välutrustat, nytt och fräscht cateringkök ligger i anslutning till lokalerna, för de som vill erbjuda mat.

Alla rum inklusive kapprum och kök omfattas av ett kostnadsfritt trådlöst nätverk samt ljudsystem med trådlös anslutning till headset/mikrofon. I Johannessalen finns
även projektor med automatisk anslutning till motoriserad duk och mediaspelare.

Hitta hit

Lokalerna ligger mitt i centrala Stockholm, på Johannesgatan 19 i Stockholm, med närhet till kollektivtrafiken. Du når Hötorgets t-banestation och bussar på Kungsgatan och Birger Jarlsgatan inom fem minuter. Vi erbjuder välutrustade lokaler, smakfullt möblerade med sköna och funktionella möbler samt teknik för alla ändamål.

Visning varje måndag under augusti

Vill du få en visning av Johannessalen? Välkommen på visning, måndagar kl 11-20. Ingen föranmälan behövs, bara att dyka upp. Vi då även på kaffe.

Catering för alla ändamål

Vi samarbetar med flera lokala cateringföretag med den gemensamma nämnaren att servera närodlade ekologiska råvaror! Konferenslunch, begravningstårta, festlig studentbuffé, bröllopsmiddag... Våra utvalda cateringpartners hjälper dig med allt och lite till!

Eriksberg Catering, eriksbergcatering.se, 08-545 018 90
Min lilla trädgård, mltcatering.com, 08-20 59 05
Kalf & Hansen, kalfochhansen.se, 08-30 09 05
Café Nestro, cafenestro.com, 08-612 88 47
Lindquists, lindquists.nu, 08-411 59 55

På vår www.johannessalen.se kan du läsa mer om våra lokaler, se priser och göra en bokningsförfrågan. Du kan också ringa eller maila till oss med dina önskemål, 08-508 88 650, e-post S:t Johannes församling.