Tankar inför helgen

Vägen till livet, 25/4

I kommande söndags (4:e söndagen i Påsktiden) evangelium förstår lärjungarna ingenting: ”Vad menar han... vi förstår inte vad han säger...”. Jesus förstår deras situation, de får vara med fast de inte förstår och Jesus förklarar så att de åtminstone förstår något. Men viktigast är inte att förstå allt (det gör endast Gud!) utan att få ett sådant förtroende för Jesus att vi kan leva tryggt med obesvarade frågor. På söndag firar vi gudstjänst:

10 Webbsänd högmässa, Daniel Wihlborg. Efter gudstjänsten är du välkommen till Horreds kyrka för att ta emot nattvarden fram till kl 12.

Varje onsdag kl 18.30 är det enkel mässa i Horreds kyrka, max 8. Blir vi fler än 8 dubbleras gudstjänsten och man får vänta en stund i värmen i Klockaregården intill kyrkan.

Aftonbön via telefon varje kväll kl 21. Digital andakt för barnen och bibelstudier över Apostlagärningarna ligger ute på vår you-tubekanal.

Inloggning till gudstjänster, barnens andakt, bibelstudier och information om aftonbön - se www.istorpspastorat.se under ”Aktuellt”