Foto: Irina Nutti

Körsång

I vårt pastorat finns ett brett utbud av olika former av musikalisk verksamhet. Vill du sjunga i kör ? Läs mer här!

Pastoratskören

I pastoratet finns en vuxenkör med ca 20 medlemmar. Repertoaren sträcker sig från spelmanslåtar omgjorda för kör via latinamerikansk musik till mer klassiska verk och allt där emellan. Kören sjunger i någon av pastoratets kyrkor ungefär en gång i månaden under terminstid.

Vi har haft den stora glädjen att få sjunga tillsammans med Py Bäckman hösten 2022 och nu under våren 2023 kommer Tommy Nilsson till oss. Bara roligheter alltså!

Vill du sjunga med oss?

Hör av dig till kantor Irina Nutti mob 060-535538

eller mail: irina.nutti@svenskakyrkan.se

Projektkör

I januari 2023 startades en ”Projektkör” för er som vill som vill sjunga, men som inte har tid att sjunga regelbundet. Du kanske har småbarn hemma eller har oregelbundna arbetstider. Då kanske detta är någonting för dig? Vi övar inför ett specielt tillfälle, tex en julkonsert eller en artist, som nu Tommy Nilsson. Hur många övningar vi har beror på repertoaren. Nästa Projekt-tillfälle kommer att bli inför julkonserten med Py Bäckman den 17 december 2023.

Håll utkik efter annonsering om detta, eller hör av dig till kantor Irina Nutti och anmäl ditt intresse redan nu!

Luciatradition

I Indal har det i många år varit en tradition att samla församlingsborna till Luciafirande i kyrkan. Det unika i just detta är att alla som vill får vara med, gamla som unga, barn och vuxna i en härlig blandning.

Vi övar tre gånger inför detta och det blir i sin enkelhet helt fantastiskt bra!

Håll utkik efter affischering i november. Ring kantor Irina Nutti om du undrar över någonting!

Foto: Irina Nutti
Foto: Irina Nutti

Vår verksamhet

I våra församlingar finns förutom gudstjänsterna och de kyrkliga handlingarna mycket annan verksamhet. Varje dag händer något! Välkommen att upptäcka vad vi gör tillsammans - och hittar du något som intresserar dig är du alltid välkommen!

Kalender - vad är på gång

Vill du veta mer om vad som händer i våra församlingar? Läs mer här!