Foto: Gustaf Hellsing / IKON

Församlingshem

Här är en presentation av Hudiksvallsbygdens församlingshem och lokaler. Om du vill hyra ett församlingshem kan du kontakta församlingshemsvärdarna eller församlingsexpeditionen.

S:t Jakobsgården, Hudiksvall

I S:t Jakobsgården pågår dagligen verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Mariagården, Idenor

I Mariagården pågår dagligen verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Rogsta församlingshem

I Rogsta församlingshem finns det verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Hälsingtuna församlingshem

I Hälsingtuna församlingshem finns det verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Björkbergskyrkan

I Björkbergskyrkan pågår dagligen verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Håstakyrkan

I Håstakyrkan pågår dagligen verksamhet och samlingar för församlingsbor i alla åldrar.

Längan

Samlingslokal som är en del av prästgården i Hudiksvall. Här finns runda bord som inbjuder till gemenskap och kök i öppen planlösning. Lokalen kommer snart vara tillgänglig för uthyrning.