Foto: Inga-Lill Rubenson

Församlingskåren

Höörs församlingskår är en öppen kristen gemenskap i Höörs församling som träffas till föredrag, studiecirkel, samtal, fika, utfärder, gudstjänster, film, sång och musik. Du når oss även på Facebook: http://www.facebook.com/groups/hoorsforsamlingskar

Våren 2021

Vårens program ligger klart. Klart är också att restriktioner kring corona ställer till det för oss. Så snart det åter är ok att träffas till föredrag presenterar vi vårens sammankomster på denna plats. Tills dess önskar vi var och en fina dagar och rofyllda nätter.

Vi ber om att vi snart ska kunna ses igen och om Guds rika välsignelse.

Höörs församlingskår

är en öppen kristen gemenskap i Höörs församling som träffas till föredrag, samtal, fika, utfärder, gudstjänster, sång och musik.

Välkommen att vara med du också. Alla är välkomna - alla åldrar.

Även icke-medlemmar är varmt välkomna.

Den som vill kan bli medlem:

Medlemsavgiften är 100kr för 2021

Bankgiro 271-3386 (uppge namn)

Swish 123 043 86 30 (uppge namn)

Som medlem får du lägre pris på våra utfärder och på Mårtensfesten.

För utfärderna behöver vi veta hur många som kommer därför har de föranmälan. Till allt annat är det bara att komma.

Höörs församlingskår är en del av Svenska Kyrkans Lekmannaförbund.