Vänförsamling

Ett samarbete med likheter och skillnader som får oss att växa

Den 14-18 juni får vi besök av församlingsmedlemmar från Thetford!

program för besöket

torsdag 14/6:

16.20   Gästerna möts vid flygplatsen. Hemmakväll hos värdarna.

fredag 15/6:

09.30   Gästerna och värdfamiljerna möts på Hållplatsen.

11.30   Gemensam lunch för gästerna, församlingens personal och värdfamiljer i församlingssalen.   Eftermiddagen spenderar gästerna i Umeå.

18.30   Fest hos Ekesryds (värdfamiljer och gäster)

lördag 16/6:

09.00   Avresa till Olofsfors bruk för fantastisk miljö och veteranbilsutställning. Lunch på herrgården.

21.00   Midnattsäventyr på Holma med fika och andakt i sommarnatten, öppet för alla.

söndag 17/6:

10 /11.00  Gudstjänst firas i Solbackakyrkan och Holmsunds kyrka. Lunch i Holmsunds kyrka.

13.00  Besök på Obbola marknad. Lyssna på Seaside Gospel 13.00.

17.00   Middag i Obbola kyrka. Kvällsandakt, som gärna leds av våra gäster.

måndag 18/6:

Alt. A: Båtutflykt med lunch i Patholmsviken.

Alt B: Utfärd till Kvarkenfisk med lunch.

16.00  Hemfärd från Umeå Airport 16.50

Thetford ligger ca 15 mil nordost om London och har ca 24 000 invånare. Staden har en rik historia som sträcker sig mer än 2000 år bakåt i tiden.

Holmsunds församling är en del av den världsvida kyrkan och vi har syskon i Guds familj runt hela jorden. Vi vill utveckla vänskap med andra delar av den världsvida kyrkan och därför har vi en vänförsamling i Thetford. Vi har kommit överens om att lära känna varandra bättre, be för varandra och lära av varandra vad det är att vara kyrka i ett sekulariserat samhälle.