Obbola kyrka

Kyrkan mitt i byn.

Obbola kyrka ligger mitt mellan den gamla bydelen och den nyare industridelen av Obbola samhälle. Kyrkan är uppförd 1969.

Kyrkan har ett rektangulärt plan och är byggd i tegel med rektangulära fönster och har ett brant sadeltak belagt med koppar. Kyrkan är sammanbyggd med en lägre församlingsdel. Invändigt är tegelväggarna vitmålade och golvet är av tegel. Taket i kyrkorummet är klätt med obehandlad träpanel och har synliga limträbalkar. Klockbocken är byggd i trä med spåntak. Kyrkans arkitekt är Georg Rudner.

Adressen till Obbola kyrka är Södra Obbolavägen 34, 913 42 OBBOLA. Hitta hit!

Vill du se hur det ser ut inne i kyrkan? Här hittar du en panoramafotografering, använd piltangenterna för att se dig runt!

Du kan hyra kyrkans lokaler för kalas, middagar och sammanträden. Här hittar du vad som gäller för det.