Jazzkonsert med Lars Jansson

Lördag 9 mars kl 18.00 i Holmsunds kyrka - Fri Entré!

Välkommen till jazzkonsert i toppklass med Lars Jansson på piano, Tobias Helén på bas, Martin Eklöf på trummor. Pianisten, kompositören och arrangören Lars Jansson gästar Holmsund med sitt ”Norrlandskomp” och med församlingens nya flygel är vi så glada att få bjuda in er till denna musikaliska upplevelse.

Boka in lördagen den 9 mars så ses vi!

Lars Jansson har med sin musik rönt stora uppskattningar över hela världen. 2022 tilldelades Lars Jansson Kungliga Musikaliska Akademiens jazzpris med motiveringen: ”Pianisten Lars Jansson tilldelas priset för sin gärning som jazzmusiker och kompositör samt en förnyare av pianotrions traditioner, format och uttryck. Lars Jansson är en kreativ och stark särpräglad musiker vars
utmejslade och artikulerade fraserande och kompositioner interagerar på de djupaste konstnärliga plan. Han har skapat ett eget personligt språk och uttryck där arkitektonisk balans och improvisatorisk nyfikenhet har bildat skola för generationer av pianister”.