Kyrkor

Höllvikens församling har fyra kyrkor och en kyrkplats med olika profiler. De har med åren fått olika användningsområden.

Stora Hammars kyrka som är kyrkan som används mycket i veckorna.
Ta en titt på ut- och insidan

Håslövs kyrka är konsertkyrkan där även stora arrangemang som konfirmationer får äga rum.
Ta en titt på ut- och insidan

Rängs kyrka med anor från 1100-talet används flitigt som dop- och vigselkyrka. Här firas också gudstjänster vid jul och under sommarmånaderna.
Ta en titt på ut- och insidan

Stora Hammars gamla kyrka som framförallt är en dop- och vigselkyrka och endast är öppen på sommarhalvåret.
Ta en titt på ut- och insidan

Kämpinge kyrkplats används idag för utomhusgudstjänster och dop.