Sommarjobb på kyrkogårdar

Vi erbjuder sommarjobb som innefattar skötsel av våra kyrkogårdars grönytor, gångar, planteringar, skötselgravar mm. Det innebär bland annat ogräsrensning, räfsning, vattning, plantering och gräsklippning. Viss fastighetsskötsel förekommer också.

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete i utomhusmiljö oavsett väder, tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter, som har god samarbetsförmåga. Du bemöter våra kyrkogårdsbesökare vänligt och respektfullt och bidrar till att göra våra kyrkogårdar till en plats för rekreation och eftertanke.

För sommarungdomsjobb är du som fyllt 17 år är välkommen att söka 8 veckors arbete mellan vecka 25–32. Vi har i år satt denna åldersgräns av arbetsmiljöskäl.

För sommarjobb är du som är mellan 18–20 år välkommen att söka 8 veckors arbete mellan vecka 25-32. Åldersgräns för åkgräsklippare är18 år. Du kommer innan anställning behöva lämna in utdrag ur belastningsregistret.

Skicka in din ansökan med ett personligt brev till: hoks.ansokan@svenskakyrkan.se

Tänk på att skriva hur gammal du är och om du har moped, AM-kort eller körkort.

Vi följer Svenska kyrkans avtal samt lagar gällande minderårigas arbetstider. Arbetet är förlagt till dagtid på vardagar.

Sista ansökningsdag 25 februari 2024.

För övriga frågor kontakta:

Carl-Filip Rehnborg arbetsledare: 0430–32326

Maria Pettersson, fastighets- och kyrkogårdschef: 0430–32307