Konfirmand 2019/2020

I åttonde klass inbjuds du av Svenska kyrkan till konfirmationsträffar.

Vi diskuterar, undersöker, åker på äventyr, frågar, sjunger, ber, tittar på film och pysslar. Längst vägen hoppas vi att du får en upplevelse vad kristen tro kan vara och hur den kan svara på livets frågor.

Dela glädje, gemenskap, kärlek och vänskap tillsammans med präster, pedagoger och musiker.

Dessutom får du möta människor ur bibeln och ur kyrkans historia, ta del av tankar kring tro och tvivel, livet och Gud.

Om du inte är döpt får du ändå gärna vara med på konfirmationsträffarna. Vill du konfirmeras, kommer du sedan bli döpt under din konfirmationstid, eftersom konfirmationen är en fortsättning på dopet.

Att konfirmeras är ett av många steg på vägen mot att bli vuxen och ta ansvar.

Vi erbjuder konfirmationsundervisning läsåret 2019/2020:

Onsdagar i Våxtorps församlingshem

kl 15.30-17.30