Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Luciahögtid i Högalidskyrkan

I Högalidskyrkan arrangeras två luciakonserter den 13/12. Konserten kl 18 är 40 minuter, konserten kl 20 är 60 minuter. OBS! Biljetterna är slut till båda konserterna. Vi släpper in fler besökare i mån av plats på konsertdagen.

Luciahögtid kl. 18:00 – 18:40

Präst: Maja Lundström
Musiker: Maria Bergström
Luciahögtid i Högalidskyrkan
Luciakonserter med Högalids diskantkör, ungdomskör och kammarkör. Konsertlängd 40 min

Luciahögtid kl. 20:00

Präst: Maja Lundström
Musiker: Maria Bergström
Musiker: Benedikt Melichar
Luciahögtid i Högalidskyrkan
Luciakonserter med Högalids diskantkör, ungdomskör och kammarkör. Konsertlängd 60 min

Biljetterna är gratis
OBS! Biljetterna är nu slut till båda konserterna. Vi släpper in fler besökare i mån av plats på konsertdagen.