Intresseanmälan till barn- och ungdomskörerna

Här kan du fylla i intresseanmälan för Högalids församlings barnkörer. Vänligen fyll i formuläret så noggrant du kan. Många av våra grupper är fulla och körledaren återkommer med bekräftelse på om barnet får plats i kören eller inte, vanligtvis inom en vecka.

Ditt barn får automatiskt en köplats till körerna som följer den du anmält dig till. (Som exempel: Om du anmäler Kalle till Musiklekis, men han hinner bli 6 år innan ni får en plats, får han automatiskt en köplats till Änglakören, baserat på det datum då han anmäldes till Musiklekis. Och får man en plats till en kör kan man räkna med att ha en plats i kören som följer.) Det räcker alltså att anmäla ditt barn till en kör.

Liselotte Granstrand

Fritidsledare, Öppna förskolan

Mer om Liselotte Granstrand

Liselotte ansvarar för bl.a. öppna förskolan, söndagsskola, musiklekis, jul- och påskspel för förskolor, spädbarnsmassage, klädbytardagar. Arbetar även med sommarcaféet, mässa med små och stora, barngudstjänst och babygudstjänst