Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Högalids barnkör

Högalids barnkör för barn i förskoleklass och åk 1.

Målet med verksamheten är att, förutom att utvecklas musikaliskt, ge barnen möjlighet att lära känna »sin« kyrka och församling bättre. Kören består av två grupper, det är fullt i måndagsgruppen men i onsdagsgruppen finns det fortfarande platser kvar.

Körerna sjunger regelbundet i Högalidskyrkan vid familjemässor, musikaler och konserter.

En grupp övar på måndagar kl 17.15-18.00.
En grupp övar på onsdagar kl. 16.00-16.45.
Ledare: Maria Bergström

Intresseanmälan till barnkören

Här kan du fylla i intresseanmälan för Högalids barnkör. Vänligen fyll i formuläret så noggrant du kan. Körledaren återkommer med bekräftelse på om barnet får plats i kören eller inte, vanligtvis inom en vecka.

Maria Bergström

Organist, Kyrkomusiker

Mer om Maria Bergström

Maria Bergström (tidigare Norberg) ansvarar för barn-och ungdomskörerna samt Högalids damkör.