Bröllop

Bröllop, Vigsel, ingå äktenskap, gifta sig... Vad du än kallar det så är en fest! Ett minne för livet. Inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner.

Vigsel - att mena allvar

Att vigas eller ingå äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och ett liv tillsammans.
Vigselakten i sig är en symbolhandling där vi som par lovar att vi vill älska och satsa helhjärtat på varandra hela livet. Vi ber att kärleken alltid ska finnas mellan oss.

Gud är kärleken och all kärlek har ytterst sitt ursprung i Gud. I människors kärlek till varandra anar vi också Guds kärlek.