Other languages with Google Translate

Övriga lokaler

Utöver kyrkor har vi två församlingshem och pastorsexpedition

Hjärnarp-Tåstarps församling har två församlingshem.

Församlingsgården ligger i Hjärnarp, den rymmer 120 personer och ligger intill kyrkan.
I Tåstarp har vi Sockenstugan, den rymmer 65 personer och ligger strax nedanför kyrkbacken.

Verksamheten i församlingshemmen består av olika sammankomster som kyrkan anordnar, men det går också bra att hyra dem, antingen i samband med en kyrklig handling (t.ex. dopkalas, bröllopsfest), eller till ett privat kalas (t.ex. födelsedagskalas m.m.).

Stora salen i församlingsgården i Hjärnarp Bild: Rasmus Lindberg

Många föreningar använder också våra lokaler. Oftast serveras det då en s.k. kaffevagn. Husmor ställer i ordning fikan och sedan serverar man den själv.

P.g.a. allergirisk får inga djur vistas i lokalerna

Enligt livsmedelslagen får man inte ta in oskalade rotfrukter p.g.a. att vi inte har separata grönsaksrum.

Mer information får ni om ni ringer församlingsexpeditionen tis, ons el. fre 10-12 på tel.0431-41 51 70.