Pojke som tänder ljus i kyrkan
Foto: adobe stock @Darren

Swish for a wish

Genom Swish for a Wish kan skänkta medel göra stor skillnad för behövande barnfamiljer i Helsingborg. Kampanjen är igång hela året, men synliggörs särskilt inför julen.

Swish numret är alltid öppet men synliggörs särskilt inför julen. Skänkta medel förmedlas till behövande barnfamiljer inom ramen för Svenska kyrkans stiftelsehantering.

Många barnfamiljer vänder sig till kyrkan under stiftelsesäsongen i augusti-september. De som kan beviljas stiftelsemedel tar emot ett belopp inför julen. Medel som skänkts till kampanjen Swish for a Wish kan därför göra stor skillnad för enskilda familjer och barn.

Hur kan jag vara med och bidra?

Scanna qr-koden genom din swish-app. Genom koden får du direkt upp rätt nummer dit pengarna ska gå. Det enda du behöver skriva in är den summan du själv väljer att ge.

Swish for a Wish QR-kod

Det går naturligtvis också att skriva in swishnumret manuellt i appen. Numret du ska använda är: 123 568 1705. Märk betalningen med Gåva.  Mer om hur swishkoden fungerar och hur du gör hittar du på den här webbsidan:

Så här fungerar qr-koden i din swish-app (pdf)

Hur gör jag om jag inte har swish?

Har du inte swish går det bra att betala in valfri summa till vårt plusgirokonto: 11 41 64-7. OBS! Viktigt att du märker inbetalningen med Gåva.

Vill du veta hur du gör för att skaffa swish till din telefon hittar du information här: https://www.getswish.se/

Vad är swish for a wish?

Swish for a Wish är en kampanj som sjösattes av Svenska kyrkan Helsingborg 2017. Genom åren har flera lokala aktörer gett sitt stöd till kampanjen, framför allt Citysamverkan och Frimurarna. Kampanjen har också nått fram till och fått fäste hos allmänheten. Bidragen – både små och stora – har stadigt ökat.

Tack för att du vill vara med och bidra!