Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Swish for a wish

Inför julen tar vi emot bidrag till julgåvor genom swish. Pengarna används till presentkort som förmedlas via diakonin. Gåvan ska väcka glädje hos barnen som tar emot, men också ge glädje hos familjer med små eller inga möjligheter att köpa julklappar. Din gåva sprider därmed dubbel glädje!

Vi är glada för den stora generositet som finns för de som har mindre och behöver mer, inte minst under jultid. Genom swish for a wish kan vi möta både generositet och behov på ett ännu bättre sätt.

Hur kan jag vara med och bidra?

Scanna qr-koden genom din swish-app. Genom koden får du direkt upp rätt nummer dit pengarna ska gå. Det enda du behöver skriva in är den summan du själv väljer att ge.

Det går naturligtvis också att skriva in swishnumret manuellt i appen. Numret du ska använda är: 123 568 1705. Märk betalningen med Julgåva.  Mer om hur swishkoden fungerar och hur du gör hittar du på den här webbsidan:

Så här fungerar qr-koden i din swish-app (pdf)

Hur gör jag om jag inte har swish?

Har du inte swish går det bra att betala in valfri summa till vårt plusgirokonto:
11 41 64-7. OBS! Viktigt att du märker inbetalningen med Julgåva.

Vill du veta hur du gör för att skaffa swish till din telefon hittar du information här: https://www.getswish.se/

Vad är swish for a wish?

Swish for a Wish är en kampanj som initierades av Svenska kyrkan Helsingborg 2017. Den är ett gott och väletablerat samarbete mellan kyrkan, Citysamverkan och Frimurarna i Helsingborg. Kyrkan tar emot insamlade medel. Citysamverkan ordnar presentkort som sedan förmedlas till behövande barnfamiljer via kyrkans diakonala verksamhet. Frimurarna bidrar generöst till kampanjen.

Vår förhoppning kring Swish for a Wish är att vi tillsammans ska kunna ge fler barn och familjer lite julglädje. Tack för att du vill vara med och bidra!