Foto: Adobe stock

Swish for a wish

Genom Swish for a Wish kan skänkta medel göra stor skillnad för behövande barnfamiljer i Helsingborg. Kampanjen är igång hela året, men synliggörs särskilt inför julen.

Svenska kyrkan Helsingborg tar emot pengarna, som sedan förmedlas vidare via vårt diakonala arbete. Swish for a Wish tar emot bidrag hela året, men kampanjen synliggörs särskilt inför julen. Det är en tid på året när en extra slant kan göra stor skillnad för en behövande barnfamilj.

Hur kan jag vara med och bidra?

Scanna qr-koden genom din swish-app. Genom koden får du direkt upp rätt nummer dit pengarna ska gå. Det enda du behöver skriva in är den summan du själv väljer att ge.

Swish for a Wish QR-kod

Det går naturligtvis också att skriva in swishnumret manuellt i appen. Numret du ska använda är: 123 568 1705. Märk betalningen med Gåva.  Mer om hur swishkoden fungerar och hur du gör hittar du på den här webbsidan:

Så här fungerar qr-koden i din swish-app (pdf)

Hur gör jag om jag inte har swish?

Har du inte swish går det bra att betala in valfri summa till vårt plusgirokonto: 11 41 64-7. OBS! Viktigt att du märker inbetalningen med Gåva.

Vill du veta hur du gör för att skaffa swish till din telefon hittar du information här: https://www.getswish.se/

Vad är swish for a wish?

Flera lokala aktörer har gett sitt stöd till kampanjen genom åren, framför allt Citysamverkan och Frimurarna/Helsingborg. Kampanjen har också nått fram till allmänheten. Bidragen – både stora och små – har stadigt ökat.

Insamlade medel tas om hand inom ramen för Svenska kyrkan Helsingborgs stiftelsearbete. Utbetalning av medel görs i december månad. De som beviljas har sökt stiftelsemedel. Ansökan med bilagor visar att det rör sig om en ekonomiskt behövande familj. Även ett mindre belopp kan göra stor skillnad för familjer som har det svårt ekonomiskt och på andra sätt.

Tack för att du vill vara med och bidra!