Foto: Pixabay

Sommarmusik i Adolfsbergskyrkan

Onsdagkvällar i juni kl 19:00

Intåg i sommarhagen 5/6

Onsdag 5/6, 19:00, Adolfsbergskyrkan, Södra Hunnetorpsvägen 47. Sjung med och gläds tillsammans med oss i sommarens mest folkkära visor. EQ-brass är ett fullbesatt brassband från Helsingborg av engelsk typ. Orkestern består av erfarna musiker som dirigeras av Jan Karlsson, välkänd som trumpetare i Helsingborgs symfoniorkester.

Nu är det härligt att leva 12/6

Onsdag 12/6, Adolfsbergskyrkan, 19:00. Medverkande: Solister ur Helsingborgs Motettkör, Håkan Falk, piano. I mitten på den första sommarmånaden bjuder Helsingborgs Motettkör in till en lättsam konsert där olika konstellationer ur kören blandar klassiskt med folkliga toner och pop. Kom och fira in sommaren tillsammans med våra glada sångare.

Sommarmusik med Viktor och Julia 19/6

Onsdag 19/6, kl 19:00, Adolfsbergskyrkan. Den skönsjungande pianisten Julia Ljungström huserar till vardags i Höganäs, där hon är kyrkomusiker med bakgrund inom jazzen. I denna konsert musicerar hon tillsammans med multi-instrumentalisten Viktor Bergendal. De kommer röra sig fritt mellan olika genrer men med tyngdpunkten i Monica Zetterlunds underbara låtskatt. Det bjuds på en hel del kända melodier och även en och annan ovanlig pärla. Förbered dig på en varierande och underhållande härlig musikstund tillsammans med Viktor och Julia.