Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Telefon: +46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling Webbplats

Vuxna

"Flitiga Fingrar" och "Frälsarkransen" är några av de verksamheter som Heliga Korsets församling erbjuder vuxna.

samtalsgrupp för sörjande

Någon som stod dig nära har dött. Det påverkar ditt eget liv på olika sätt. Varje människas sorg är unik och ingen medmänniska kan i egentlig mening dela den med dig. Men ibland kan det hjälpa att få dela sina tankar och erfarenheter med någon som är i samma situation. I andras ord och känslor kan vi känna igen oss själva.

Svenska Kyrkan i Kalmar vill erbjuda dig att vara med i en enkel och kravlös gemenskap, där det finns plats för dig, och för din sorg, tankar och funderingar.

Vi kommer att träffas 6 gånger, ca 1,5 timme varje gång i Korsets församlingsgård.

Anmälan till diakon Britt Jonasson.

Flitiga fingrar

Flitiga fingrar är församlingens arbetskrets. Vi träffas varannan tisdag (jämna veckor) kl 13.00-15.00. Förutom handarbete blir det fika, trevlig samvaro och andakt.

Vill du veta mer eller anmäla dig så hör av dig till vår ledare Ing-Britt Johansson eller vår diakon Britt Jonasson.

Ing-Britt Johansson, 0480-123 68.

Britt Jonasson, se nedan under KONTAKT.

Frälsarkransen

Vi erbjuder denna samtalsgrupp för dig som vill veta mer om kristen tro. En grupp för sökare, tvivlare och troende.

Vill du veta mer eller anmäla dig så hör av dig till vår diakon Britt Jonasson.

mässa med orgelmusik och sopplunch

Torsdagar kl 12.00 firar vi mässa med orgelmusik i Heliga Korsets kyrka och därefter serveras soppa i Korsets Församlingsgård.

Soppan kostar endast 20 kr. Ingen anmälan. Det är bara att komma!

Mässa med orgelmusik och soppa har sommaruppehåll.

Vill du veta mer så hör av dig till vår diakon Britt Jonasson.

Britt Jonasson