TIKVA - en rörelse av hopp

Träning och avslappning med fokus på inre balans och tillit.

Inspiration till Tikva hämtas från psalm 23  i Psaltaren i Bibeln ”Du låter mig vila på gröna ängar, du för mig till vatten där jag finner ro.” Tikva vill ge redskap för dig som vill leva ett liv i balans och tillit med fokus på hela människan till ande, själ och kropp.

Genom enkla kroppsövningar bygger vi upp kroppens styrka och smidighet. Under passet talas ord som bygger upp och uppmuntrar din självkänsla och din medvetenhet och ditt människovärde. Övningarna hjälper dig att förändra negativa tankar och förmedlar hopp till din själ.

Deltagarna är med efter egen förmåga vilket gör att alla kan delta oavsett tidigare förutsättningar. De som kan är delaktiga i alla kroppsövningar, en del lyssnar sig bara igenom passet. Målet är att du som deltar ska förstå att du är en del av något större. Innanför inte utanför. Du är beroende men också utan att göra något mer än att finnas till bidrar du med mycket.
Mer info: www.tikva.se

Prova på och var med! Tikvan är kostnadsfri.

HÄSSLEHOLMS KYRKA
Torsdagar kl. 18.30-19.15
12/5 och 19/5

Ta med egen fitnessmatta
(vi har en del till utlån)
Mer info:
0766-41 85 28 eller
erika.heil-utbult@svenskakyrkan.se

STILLA STUND - HÄSSLEHOLMS KYRKA
Onsdagar 18.30-19.00
Tikva avslappning
Vi träffas 25/5
Tikvainstruktör: Erika Heil Utbult

Ingen anmälan till Tikva avslappning - bara att komma!

TIKVA STRETCH - SOMMARTRÄNING

Kyrkbacken utanför Hässleholms kyrka
27/6, 1/7, 25/7 och 29/7
kl. 8.30-9.15

Björkviken
29/6 och 27/7
kl. 17.00

Anmälan: 0766-41 85 28 eller
erika.heil-utbult@svenskakyrkan.se

Sagt om TIKVA

"Jag var fantastiskt nöjd med mitt prova-på-pass, sov en hel natt efteråt. Det händer inte ofta." // Marie

”Det var verkligen ett härligt pass och så skönt för mig som är på väg tillbaka nu efter utmattningssjukskrivning”. // Lena 57

”Tycker att det var en härlig stund av avslappning för både kropp och själ och ande!” // Susanne

”Jag visste inte att jag hade behov av detta innan jag kom hit… men det är en sån lyx att få träna  och samtidigt få tid till den inre människan, anden. Att känna sig ompysslad.” // Sara

Röda jordgubbar och en blåvit kaffekopp.

FRUKOST I SOMMAREN

27/6 , 1/7, 25/7 och 29/7 klockan 9.30-10.30 i Örtagården, Hässleholms församlingshus