Barn med ljust rakt hår och intensiv blick.
Foto: Pixabay.com

Barn och unga

Välkommen till verksamhet för barn och unga! ANMÄLAN till en del grupper - läs mer här.

Hässleholms församling bedriver barn- och ungdomsverksamhet där barnet är i centrum. Barnens tankar om livet i olika åldrar tas på allvar och hos oss har vi mycket personal som har tid för de möten och samtal som uppstår.
Barn och familjer får möjlighet att uppleva den kristna tron genom bibelberättelser, bön och sång. Vi vill sprida det glada budskapet om varje barns okränkbara värde. Vår verksamhet har en bredd med olika innehåll såsom lek, sång, pyssel, andakt och skapande verksamhet.

Siffror som på en bingobricka.

EPA-BINGO 14 AUGUSTI

Häng med till Stoby församlingshems parkering och spela bingo med oss!

Gul sol med mörka solglasögon.

SOMMARHÄNG 2022

Häng med på våra ungdomskvällar för dig som är 15-30 år.

Tecknade svarta kyrkråttor på en rad

Hitta kyrkråttorna!

Kyrkråttorna flyttar in i Hässleholms kyrka den 19 juni och bor kvar hela sommaren. Välkommen att hälsa på!

Glada tecknade barn hoppar och studsar i det gröna gräset mot blå himmel i bakgrunden.

SOMMARKYRKA i Stoby

Sommarkyrkan 8-12 augusti för åk 1-3 är tyvärr inställd på grund av för få anmälningar.

Förskolorna Kyrkklockan och Änglabus

Dags att ansöka om plats inför hösten 2022 på våra förskolor i Hässleholm och Hästveda.

Öppna förskolan i Hässleholms församling

Kyrkans öppna förskolor

Öppna grupper - kom när du vill och kan! Fyra mötesplatser för dig och ditt barn.

Mörk baby i röd klänning.

Babysång

Kom och sjung, ramsa och gläds med din baby. Här samlas vi med de små barnen i åldern 0 - 8 månader och 8-18 månader för att sjunga och röra oss till musik. Kostnadsfritt. Anmälan till höstterminen 2022 har öppnat.

Kyrkans barntimmar

Välkommen till Kyrkans barntimmar för barn i åldern 4-7 år i Hässleholms församling. Vi finns i Hässleholms församlingshus. ANMÄLAN.

Miniorerna

I miniorerna träffas barn som går i klass F-2 . Välkommen till gänget där vi umgås och har roligt. Ta med kompisen eller lär känna en ny. Vi pysslar och leker, fikar och har samling med andakt tillsammans. ANMÄLAN!

Bullar, syltgrottor och glaserade rutor på en ugnsplåt.

After School åk F-3

Välkommen till Ljungdalakyrkan och gänget där vi umgås och har roligt. Ta med kompisen eller lär känna en ny. Vi bakar, fikar och har andakt tillsammans. ANMÄLAN!

Creare Fiskarna åk F-3, Creare Drop in för åk 4-6 och Creare VIPS för åk 7-8.

Kom med i gänget där vi träffas och har roligt tillsammans. Vi gör massor av olika aktiviteter, skapar, leker, busar, pratar mm. Vi äter mellanmål och har en andakt. ANMÄLAN till Creare Fiskarna!

After School åk 3, Hästveda

En eftermiddagsgrupp för dig som går i årskurs 3. Hit kan du komma efter skolans slut och träffa dina kompisar, spela spel, fika och mycket mer. ANMÄLAN!

En grupp ungdomar sitter runt ett bord. En tjej och en kille tittar varandra i ögonen.

After School åk 4-6, Hästveda

Vi umgås, leker, tävlar, fikar och har andakt tillsammans. After School riktar sig till dig som går i årskurs 4-6. Vi umgås och lär känna varandra och har andakt vid varje samling. Bjud gärna med en kompis!

Söndagsskola "Skatten"

Ett kreativt och roligt sätt för barnen att göra en upptäcksfärd i bibelns värld och ha en samling utifrån sina villkor. Ingen föranmälan krävs - du kommer när det passar dig! Söndagar klockan 10 när det är gudstjänst. Start igen 28 augusti, 2022.

Smörgåsar grilla över öppen eld.

Friluftskul i Västerkyrkan

Intresserad av natur och friluftsliv och går i åk 1-4? Då är Friluftskul något för dig! ANMÄLAN!

Pyttekören - musiklek

Pyttekören är en barnkör för dig i åldrarna 3–6 år. I den allra yngsta kören i församlingen får alla barn upptäcka musiken genom massor av lek, rörelse och sång. Vi sjunger roliga och lagom långa sånger, både gammalt och nytt. Hos oss står glädje, bus och skratt i centrum! ANMÄLAN!

Ljungdalatoner

För dig som älskar att sjunga och att få sjunga inför andra. 6-12 år. ANMÄLAN!

Hästveda barnkör

För alla barn som vill sjunga. Vi håller till i Hästveda. ANMÄLAN!

Babyandakt med sopplunch

En gång i månaden är församlingens yngsta och deras anhöriga extra välkomna till vår mysiga och busiga Babyandakt.

Logotyp KRIK kristen idrottskontakt med vita bokstäver och rödbakgrund.

Träning för dig i gymnasiet och uppåt.

Vi ses i HTS idrottshall onsdagar 18.00-19.30

CAFÉ OYAK

Start 21 september klockan 19.00-20.30 i Örtagården, Hässleholms församlingshus.