Vuxenkör

Vi har tre körer med lite olika inriktning och kunskapskrav. Vilken passar dig?

Hässelby Motettkör

Motettkören består av ett 50-tal sångare i blandade åldrar. Kören sjunger ofta vid församlingens gudstjänster och konserter. Grunden i repertoaren är svensk körmusik, men kören framför även verk av de flesta större internationella kompositörerna.

Vi övar på tisdagar, kl. 19.00-21.30 i Hässelby Villastads församlingshus.
Ledare: Mona Ehntorp, 08-505 992 27
www.hasselbymotettkor.se

Strandkören - en kör för alla

Tycker du om att sjunga? I Strandkören sjunger vi tillsammans och utvecklar röst och musikalitet. Vi sjunger vid några gudstjänster och konserter. Inga förkunskaper behövs.Vi övar på onsdagar, kl. 19.15-21.00 i Hässselby Strands församlingshus.
Ledare: Birgitta Ruthberg, birgitta.ruthberg@gmail.com

Bluenote voices

Bluenote voices är en bred form av gospel- och popkör från 19 år tills rösten inte lyder längre, med hög ambitionsnivå. Vi sjunger på gudstjänster och ger ett par konserter per termin där vi alltid flyttar gränser lite framåt i form av musik, koreografi och scen. Kören sjunger originalmusik och originalarrangemang av Martin Ehntorp, som har lett kören sedan starten 2002.

Torsdagar, kl. 19.00-21.30. Hässelby Strands församlingshus.

Ledare: Martin Ehntorp, 0703-99 88 44
Bluenote voices finns på facebook