Sorgegrupper

Att delta och dela när någon nära anhörig har drabbats.

Sorgesamtal – Sorgegrupp

Önskar du eller någon du känner stöd, vid svår sjukdom eller när någon har dött? Kanske vill du ha någon att prata med eller träffa andra i samma situation? Ta i så fall kontakt med mig så ordnar vi ett möte.

Om du inte vill tala om din sorg men dina dagar känns ensamma och långa, så är du varmt välkommen till oss och våra gäster på Café Oasen. Sök upp mig om du tror att detta kan vara något för dig.

Ulrika Ingermark 08-505 99 217

Stödgrupp för barn- och ungdomar som mist förälder eller syskon

Vi har många års erfarenhet av arbete med barn och familj i sorg och kris. Vi följer i stort Rädda Barnens program för barn och ungdomar i sorg. Vi ser också  på film, jobbar med bild och arbetar bl a med texter. Gruppen startas när vi har tillräckligt många deltagare. Sök upp mig om du tror att detta kan vara något för dig.

Ulrika Ingermark 08-505 99 217