Svenska kyrkan Hässelby Besöksadress: Maltesholmstorget 8, 16562 HÄSSELBY Postadress: BOX 4420, 16515 HÄSSELBY Telefon: +46(8)50599200 E-post till Svenska kyrkan Hässelby

FULLSATT! Så blir du en pratbar vuxen

– om förtrolighet och tillit i kommunikation med barn

Föreläsare är Petra Krantz Lindgren. Petra är beteendevetare och arbetar med föräldrautbildning. Hon är författare till boken, Med känsla för barns självkänsla, och driver den populära bloggen, En annan du.

Föreläsningen tar upp frågor som:

– Hur skapar man förtrolighet och tillit i föräldra-barn-relationen så att barnen vill berätta om de utmaningar de möter i livet?
– Hur kan man hjälpa och stötta ett barn som har problem?
– Vad skall man säga för att barnet inte skall utbrista ”du fattar ju ingenting!”?
– Vad skall man undvika att säga?

Föreläsningen varvas med smågruppssamtal och övningar.

Varmt välkommen!

plats och anmälan OBS! fULLSATT!

TID: 20 januari, kl. 09.00
PLATS: Hässelby Villastads församlingshus
ANMÄLAN: Fullsatt
KONTAKT: roger.gartner@svenskakyrkan.se
ÖVRIGT: Föreläsningen kostar 50 kr. Föreläsningen startar ca. 09.30 och pågår 1 1/2 timme. Frukost serveras från kl. 09.00.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av föreläsningen har vi valt att ha den barnfri.