Familjeläger på Drakudden

Familjeläger på Drakudden, 27-29 juni

Bor du i Hässelby och har svårt att få ihop en semester för dig och din familj i sommar? Då är du välkommen att ansöka om några härliga sommardagar på Drakuddens lägergård. Vi har plats för cirka 8-9 familjer.

När är lägret?
Måndag-onsdag, 27-29 juni på Drakuddens lägergård, utanför Bro. Vi åker buss från Hässelby Strands kyrka till och från Drakudden. 

Boende
Vi bor i ett eget hus på lägergården där alla familjer har egna rum. Vi äter våra måltider i huset som har ett samlingsrum och en altan. 

Vad finns att göra?
Utomhus finns det massor att göra! Förutom lek och bad så kommer vi att ha gemensamma aktiviteter såsom arrangerad kanotutfärd, grillning, andakter med mera. 

Eget ansvar
Aktiviteterna är helt frivilliga att delta i och som förälder på lägret ansvarar du för dina egna barn. Möjlighet till enskilda samtal finns för dig som vill.

Vem kan ansöka?
Vi välkomnar alla familjer, liten som stor, att ansöka om att följa med på lägret. Enda kravet är att ni bor i Hässelby. Lägret är helt kostnadsfritt.

Personal
Med på lägret är personal från Svenska kyrkan Hässelby; en präst, diakon och pedagoger.

Förträff i maj
Alla som ska följa med på lägret, familjer och personal, träffas på måndag 23 maj
kl. 17.00-18.00 i Hässelby Strands kyrka. 

Anmälan
Om du/ni är intresserade - kontakta vår diakon, Malin Gyllenhög och berätta lite om er familj. malin.gyllenhog@svenskakyrkan.se
08-505 992 13

Vi ser fram emot en härlig vistelse tillsammans! 

ANSÖKAN

Ansök senast fredag 13 maj.

Du kan antingen mejla eller ringa till diakon, Malin Gyllenhög, direkt. Ange dina kontaktuppgifter och berätta lite om din familj.
08-505 992 13
malin.gyllenhog@svenskakyrkan.se

Drakudden läger- och kursgård ligger vackert beläget vid Säbyholmsviken med en underbar utsikt över Mälaren, endast 4o minuter med bil från centrala Stockholm. På Drakudden kan du finna lugnet i en harmonisk miljö långt från stressen inne i stan. 
www.drakudden.se