Bluenote voices, kör i Svenska kyrkan Hässelby tolkar kvinnliga artister.

Bluenote voices tolkar kvinnliga artister och låtskrivare

I repertoaren hittar ni låtar av bland andra Dolly Parton, Laleh, Robyn, Carol King, Dixie Chicks, Spice girls och Lady Gaga...

Genom åren har kören med Martin Ehntorp i spetsen tolkat musik av bland andra ABBA, Beatles, Queen, Stevie Wonder, Max Martin med flera.

Nu är det dags igen! Denna gång tolkar de kvinnliga artister och låtskrivare. I repertoaren hittar ni låtar av bland andra Dolly Parton, Laleh, Robyn, Carol King, Dixie Chicks, Spice girls och Lady Gaga...

Missa inte lördag den 6 april! Klockan 17.00 drar de igång i Hässelby Strands församlingshus (aulan 2 tr. upp).

Illustrationen för affischen är gjord av Julia Westerberg som själv sjunger i BNV och är relativt ny Hässelbybo. Hon har medverkat i kören sedan november, 2018.

Kan du berätta líte om dina illustrationer och hur du tänkte till just denna?

– Jag är tecknare och tycker om att porträttera människor främst. Till detta ville jag mest göra en härlig bild som gav lite exempel på de artister vi ska tolka.

Vad kan man förvänta sig av tolkningskonserten på lördag?

– Det blir en rolig blandning låtar av en bred skara artister i form av Martins spännande kör-arr. Detta är en sådan musikstund där den som sitter i bänken nog kommer kunna känna igen många av låtarna, men inte versionerna av dem.

NÄR: Lördag 6 april kl. 17.00 
VAR: Hässelby Strands församlingshus (aulan, 2 tr. upp)
Fritt inträde.

Välkommen!